Saturday, June 6, 2009

Blogger Trouble

I understand that people keep getting error messages that make them need to close their Internet Explorer from my website. I have worked to get this issue resolved. I appears to be a blogger issue. I am no longer having this trouble on my computer but others have told me they still are. Could you please leave me a comment below, letting me know if you are having trouble, were having trouble, or never experienced this problem. Also, if you have this problem is it only happening on my website or on other's websites as well. In my case, I would leave a comment saying "I was having this problem but it is not happening any more. It stopped occurring early this week. It was occurring on other's websites as well."
Thanks,
Ashley
PS This trouble appears to ONLY be in Internet Explorer...if you can use Safari or Firefox, I recommend it as those readers seem to be okay.

10 comments:

Erin said...

I check your blog often...and haven't had any problems! Everything is good on my end. Keep the deals coming. Thanks!

corilee20 said...

As I was actually trying to leave a comment it did it. It does it often to me and to other blogger sites as well.

brittany, steve, and gabe said...

i was having thsi problem, but i only use explorer for your site. i just switched to firefox instead. it doesnt seem to be a problem anymore tho.

Brandy4au said...

I have also had problems while using ie but not with firefox. I have had problems for about 3 days now. Brandy

Mama said...

I'm not having this problem with your blog, but I am having the problem with two other blogs! (Baby Cheapskate and a local blog) In Firefox! Ugh!
Devon

The Armstrongs said...

No problems here. I'm pretty new to your site and I use Safari.

Ginger said...

I've been suffering from this problem. I use Maxthon (rides on IE). If you hit the STOP button just as the sites load, they seem to work alright. I don't seem to have this problem in Firefox.

If Blogger has repaired their problem, then clearing cache, cookies, history and rebooting should clear up any problems on the user end.

Ehhhhh, how about doing a defrag while you are doing some house cleaning? Your computer will run faster! :)

Kathleen said...

I use IE but usually read your updates on Google Reader. No problems there. And I got on your actual website with no problem either, although the "Done" in the bottom left hand corner has one of those triangle thingys with an exclamation point in it. At least it did; now as I write this, it has disappeared. Thanks for all of the great information you share on a daily basis!

Karen said...

I use IE and sometimes do get the error message from your site. This is the only site I go to that this occurs.

Thanks for sharing all your great information! I love your site.

angie said...

Ironically, when I clicked onto comment on this post, that message appeared when I used AOL. So, I had to close out and go to firefox. It's been happening to me quite a bit and on the sites you send me to.